Menu Februari/ Valentijn 14/15/16 Feb
Van 1 tot 23 februari, na reservatie
Hapjesbord van de chef
~~~~~
Kort gebakken tonijnblokjes, parelcouscous met gedroogde tomaat,
Zalf van avocado, krokantje met sesam
~~~~~
Gebakken Skrei (Noorse kabeljauw), mosterdmousseline,
Spitskool en beukzwammetjes
~~~~~
Gegrild kalfsribstuk, warme groene peulvruchtensalade,
Krokante Ardeense aardappelkoek met spek
~~~~~
Panna cotta met cuberdons, coulis van mango, kletskop
~~~~~
Mokka/thee met zoetigheden
Voedselallergie? Meld ons dit bij reservatie zodat we tijdig kunnen aanpassen !
€ 69, menu met 1 voorgerecht, wijnen/frisdranken/bieren inclusief
€85, menu met 2 voorgerechten, wijnen/frisdranken/bieren inclusief
TIP ! : Ook een aangepaste whisky kan bij ieder gerecht !
Enkel na reservatie op 0472/521181 of
Email : info@tenerrewaerde.be