Menu Februari/ Valentijn 14/15/16 Feb

Van 1 tot 23 februari, na reservatie

 

Hapjesbord van de chef

~~~~~

Kort gebakken tonijnblokjes, parelcouscous met gedroogde tomaat,

Zalf van avocado, krokantje met sesam

~~~~~

Gebakken Skrei (Noorse kabeljauw), mosterdmousseline,

Spitskool en beukzwammetjes

~~~~~

Gegrild kalfsribstuk, warme groene peulvruchtensalade,

Krokante Ardeense aardappelkoek met spek

~~~~~

Panna cotta met cuberdons, coulis van mango, kletskop

~~~~~

Mokka/thee met zoetigheden

 

Voedselallergie? Meld ons dit bij reservatie zodat we tijdig kunnen aanpassen !

 

€ 69, menu met 1 voorgerecht, wijnen/frisdranken/bieren inclusief

€85, menu met 2 voorgerechten, wijnen/frisdranken/bieren inclusief

TIP ! : Ook een aangepaste whisky kan bij ieder gerecht !

 

Enkel na reservatie op 0472/521181 of

Email : info@tenerrewaerde.be